Clarcy on Road - Uw partner voor onvergetelijke toeristische rally's!

Bij Clarcy on Road zijn wij uw partner voor onvergetelijke toeristische rally's! Duik in het avontuur met ons ervaren team dat u een unieke rally-ervaring biedt, waar ontdekking, avontuur en rijplezier samenkomen. Met tien jaar expertise in het organiseren van uitzonderlijke evenementen zijn we gepassioneerd over het creëren van opwindende rally's.

Doe mee aan onze eigen rally's of laat ons een rally op maat regelen voor u.

Of u nu een bedrijf, vereniging of vriendengroep bent die op zoek is naar een unieke ervaring, wij staan voor u klaar. Onze uitgebreide reeks diensten voor het organiseren van toeristische rally's is ontworpen om aan uw specifieke behoeften te voldoen, met aandacht voor gezelligheid, veiligheid en oog voor detail.

Onze toewijding aan kwaliteit en aandacht voor detail stelt ons in staat om eersteklas evenementen aan te bieden. Elke rally is zorgvuldig ontworpen om boeiende routes, adembenemende landschappen en onvergetelijke ervaringen te bieden. Als experts in het veld, zowel in België als daarbuiten, kennen we bestemmingen zoals Zuid-Frankrijk op ons duimpje, met zijn pittoreske regio's en verborgen schatten.

Met Clarcy on Road kunt u rekenen op een naadloze organisatie, hoogwaardige roadbooks, adembenemende landschappen en onvergetelijke momenten.

Aarzel niet! Neem vandaag nog contact met ons op om uw volgende uitzonderlijke toeristische rally te reserveren en maak deel uit van het avontuur!


06/2024 - Summer Rally - Porsche Club of Belgium

Toeristische rally op zaterdag 22 juni 2024 (Porsche Only)

Neem deel aan een uitzonderlijke dag van ontdekking en vriendschap tijdens de toeristische rally van de Porsche Club of Belgium door Clarcy on Road op zaterdag 22 juni 2024!

Start : Porsche Centre Paal

Lunch : Beachclub Degreez

Eindigen in stijl: Maasmechelen Village

Schrijf u in voor deze onvergetelijke dag vol plezier en ontdekking via de site van Porsche Club of Belgium!

 

09/2024 - Rally Saint-Paul-de-Vence

Een meerdaagse tour door de Alpes de Haute Provence, de Mercantour en het achterland van Nice en/of enkele dagen Saint-Tropez (en gepaste ritten en  activiteiten) tijdens de 26ste Voiles van Saint-Tropez.

Men kan voor beide of voor één van deze tours inschrijven.

 

09/2024 - Saint-Tropez

Bereid je voor op een nazomer in Saint-Tropez tijdens "les voiles"!

Wanneer: zondag 29 september tot donderdag 3 oktober 2024

 

Verdere details worden de komende dagen bekendgemaakt.

10/2024 - Oktober-Rally

Maak je klaar voor een onvergetelijk weekend! Wanneer? Zaterdag 12 en zondag 13 oktober 2024.

Waar: Vertrek bij het Meer van Eau d'Heure op zaterdag om 14.15 uur, 's avonds aankomst in Rochehaut of Sedan en afsluiting in Namen op zondag laat in de middag.

Een epische tweedaagse rally ligt op jullie te wachten, met schilderachtige routes die in totaal 380 km beslaan (130 km op zaterdag en 250 km op zondag). Jullie krijgen de kans om te genieten van buitengewone landschappen, momenten van kameraadschap te delen en een buitengewoon autoavontuur te beleven. Meer details later!