Clarcy on Road - Uw partner voor onvergetelijke toeristische rally's!

Bij Clarcy on Road zijn wij uw partner voor onvergetelijke toeristische rally's! Duik in het avontuur met ons ervaren team dat u een unieke rally-ervaring biedt, waar ontdekking, avontuur en rijplezier samenkomen. Met tien jaar expertise in het organiseren van uitzonderlijke evenementen zijn we gepassioneerd over het creëren van opwindende rally's.

Doe mee aan onze eigen rally's of laat ons een rally op maat regelen voor u.

Of u nu een bedrijf, vereniging of vriendengroep bent die op zoek is naar een unieke ervaring, wij staan voor u klaar. Onze uitgebreide reeks diensten voor het organiseren van toeristische rally's is ontworpen om aan uw specifieke behoeften te voldoen, met aandacht voor gezelligheid, veiligheid en oog voor detail.

Onze toewijding aan kwaliteit en aandacht voor detail stelt ons in staat om eersteklas evenementen aan te bieden. Elke rally is zorgvuldig ontworpen om boeiende routes, adembenemende landschappen en onvergetelijke ervaringen te bieden. Als experts in het veld, zowel in België als daarbuiten, kennen we bestemmingen zoals Zuid-Frankrijk op ons duimpje, met zijn pittoreske regio's en verborgen schatten.

Met Clarcy on Road kunt u rekenen op een naadloze organisatie, hoogwaardige roadbooks, adembenemende landschappen en onvergetelijke momenten.

Aarzel niet! Neem vandaag nog contact met ons op om uw volgende uitzonderlijke toeristische rally te reserveren en maak deel uit van het avontuur!


04/2024 - Spring rally

Save the date

Zondag 21 april 2024 voor een dagrally

05/2024 - 5de Octopusrally

De 5de editie van de Octopusrally ten behoeve van kinderen met een amputatie vindt plaats op zondag 19 mei 2024.

Na de rally is er een gala-avond. Wie wil kan de dag ervoor al aankomen.

In 2023 namen 83 auto's(*) deel aan de rally. In totaal waren er 168 deelnemers en hebben we € 72.000 ingezameld voor het Octopus project.

(*) Aston Martin (1), Audi (3), Bentley (3), BMW M (2), Bugatti (1), Caterham (1), Ferrari (4), Lamborghini (4), Mercedes (6), Mini Cooper (2), Volvo (2), Porsche (54)

Nogmaals dank aan alle sponsors en deelnemers voor dit prachtige resultaat dankzij hun vrijgevigheid en steun.

 

05/2024 - Rallye Saint-Paul-de-Vence

Een 7-daagse / 6-nachten tour door de Alpes de Haute Provence, de Mercantour en het achterland van Nice.

Wanneer? Van zaterdag 25 tot vrijdag 31 mei, met als optie twee extra dagen in Saint-Tropez.

Waar? 1 overnachting in de buurt van Lyon, 5 overnachtingen in Saint-Paul-de-Vence, en - in optie - twee overnachtingen in Saint-Tropez.

 Wat? het voorlopige programma ziet er als volgt uit

Zaterdagavond 25 mei: diner en overnachting in of nabij Lyon.

Zondag 26 mei, vertrek naar Saint-Paul-de-Vence via de Route Napoléon

Maandag 27 mei, tocht door de Alpes de Haute Provence en het Nationaal Park Mercantour: via de Daliuskloven, de Cayollepas naar Barcelonnette en terug via de Bonettepas of de Allospas.

Dinsdag 28 mei, vrije dag tot 16.00 uur. Vertrek naar Nice voor een kort bezoek en diner.

Woensdag 29 mei, rondrit door de "Pré-Alpes".

Donderdag 30 mei, rondrit door het achterland van Nice: Col de Braus, Menton, Monaco, etc. (nieuwe route)

Vrijdag 31 mei, we genieten nog even van een lekker ontbijt en nemen afscheid of voor wie wil, rijden we verder naar St-Tropez.

09/2024 - Champagne Rally

Een toeristische rally van 3 dagen / 4 nachten in de Champagne

Save the date! Van donderdag 12 tot zondag 15 september.

 

 

10/2024 - Oktober-Rally

Maak je klaar voor een onvergetelijk weekend! Wanneer? Zaterdag 12 en zondag 13 oktober 2024.

Waar: Vertrek bij het Meer van Eau d'Heure op zaterdag om 14.15 uur, 's avonds aankomst in Rochehaut of Sedan en afsluiting in Namen op zondag laat in de middag.

Een epische tweedaagse rally ligt op jullie te wachten, met schilderachtige routes die in totaal 380 km beslaan (130 km op zaterdag en 250 km op zondag). Jullie krijgen de kans om te genieten van buitengewone landschappen, momenten van kameraadschap te delen en een buitengewoon autoavontuur te beleven. Meer details later!